Sjuk måndag

Har spenderat förmiddagen på vårdcentralen. Mindre bra start på veckan och jag kan tänka mig en bättre uppladdning inför julen…

Eftersom vi var vakna i stort sett hela natten (treåringen hostade i stort sett hela tiden – på riktigt – HELA natten) så var jag rätt seg imorse… Ni som har barn vet hur det är. Det hostas, det kommer XXX i sängen under förnatten, man byter lakan, lägger ut handdukar, bullar upp med kuddar under huvudet – men är ändå inte HELT avslappnad under kommande hostattacker…

Jag yrade alltså omkring härhemma i något slags trötthetstöcken, kom iväg för sent och missade vår tid med åtta minuter. Klantigt! Vi hamnade i drop-in kön och kom därifrån 1h och 40 min senare. Segt…

Men skönt nog verkade det inte vara streptokocker den här gången, så vi hoppas klara lillfisans nätter (och dagar) bättre med hostmedicin. Ingen penicillin!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *