Kallt!

Idag tog vi snowboarden till skola och dagis, jag och tjejerna. Lilltjejen sjöng julsånger för full hals den sista biten. Och jag fick dagens träning kirrad.

Igår var dagisbarnen inne hela dagen eftersom det var så kallt. (Det brukar de annars inte vara.) Men det reagerade jag hursomhelst på när jag hämtade (vår lilla blir ju så lätt sjuk och därinne surrar de små baskiluskerna omkring som en osynlig och tät dimma inbillar jag mig), så idag skulle de vara ute en stund. ”Mitt fel”. Först fick jag lite dåligt samvete (det är ju verkligen kallt!), men det gick över. Jag tror faktiskt att de mår bra av att vara ute. En stund! Med två-tre lager kläder under overallen fryser man inte. Inte om man är en liten kotte som struttar runt i snön som en liten vilde i alla fall 🙂

Däremot inser jag att för små skor inte är någon höjdare med dubbla sockar i… Ännu ett inköp att göra. Det kanske jag måste göra just precis nu faktiskt. Att lämna datorn ett tag kanske gör susen!

Jag har nu hamnat i en fas i skrivandet där jag försöker fly! Men, fly, är det så smart? Egentligen. Fly från vem/vad finns det ju faktiskt all anledning att undra? Och det vet jag inte riktigt själv. Kanske är det för att jag måste bestämma slutet nu… Eller vilken riktning historien ska ta i alla fall. Och det är lite ångestladdat. Förmodligen löser det sig om jag iställer åker och handlar ett par små skor. Troligtvis gör det det…

Nej!! Stopp nu!! Det är ju nu jag ska följa alla skrivarråd jag fått. Sitta kvar. Inte surfa. Och definitivt nte röra tvätten!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.