Weekend i Köpenhamn!

Jag och fem fina vänner har spenderat en helweekend i Köpenhamn! Otroligt mysigt! Vi har varit extremt okulturella och till fullo ägnat oss åt shopping, snickelisnack och mat 🙂

Jag är så nöjd att jag kom iväg (inga gråtattacker utanför Arlanda…) och riktigt njöt av tiden att vara med mig själv och dessa fina tjejer (kvinnor!). Sedan var det hur mysigt som helst att komma hem till man och barn igår kväll!

Tessan, Camilla och Malin redo för shopping!
Kissepaus. Våra påsar dominerade i toalettmiljön.
Här är vi uppställda och laddade för lördagens middag. Tessan, Anna, Malin, Jessica, jag och Camilla:
Tessan:
Anna:
Jessica:
Julmarknad på Tivoli!:
Herregud, så smaskigt! Och icke-GI-aktigt 🙂

4 reaktioner på ”Weekend i Köpenhamn!”

  1. Vi insåg det!! Och det var därför jag var i dina trakter helgen efter Malins bok-kväll! Vi är alla goda vänner sedan många år, men Camilla och jag har känt varandra längst – sedan vi var bebisar (nästan) :-). En sjukt härlig helg som sagt!

  2. Och en kändis för mig. Skoj att ni känner varandra! Världen är liten. Ser ut som en sjukt härlig helg!!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *