Att skriva hemma…

…går sådär…

Men tvätten blir tvättad, disken diskad och blommorna vattnade i alla fall!!

Dessutom ska vi repa ikväll och jag ska lära mig några låtar, så de är på (Spotify) i bakgrunden. Det går ju såklart inte!! Jag lyssnar på hög volym (på andra låtar än de jag ska öva på), sjunger och härjar framför datorn. Då går det ju bara inte att skriva…

Men det går alldelses utmärkt bra att surfa runt på andra bloggar, maila och kolla facebook!

Om jag lyckas skriva två A4 till idag, så är jag uppe i hundra sidor. Det är mitt mål för dagen! Snälla alla snälla bloggläsare – skicka en disciplinerande tanke hitåt så ska det nog funka 🙂

Och så har jag Martina Haags braiga skrivtips i bakhuvudet. Ska bara följa dem…

…och packa… bara…

För imorgon är det skojigheter på gång (igen)!

4 reaktioner på ”Att skriva hemma…”

  1. Tack och välkommen hit! Kul att du också skriver – jag ska ta och besöka dig i bloggosfären också! Ha en fin fredag!/ S

  2. Vilken intressant och kul blogg du har.
    Jag skriver också hemma och det är inte helt lätt. Ibland försvinner man helt i skrivandet och ibland drunknar man i hemmets alla måsten. 🙂

  3. Att skriva hemifrån är svårt. Disk, tvätt och annat som du säger kommer liksom i vägen. Likaså facebook och bloggar. Jag brukar skriva på en dator utan internet och sitta ute. Då kan jag inte göra annat än skriva. Det är bra att du sätter upp mål. Ge dig fan på att nå det också. Det andra kan vänta, lycka till 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *