Föräldrakreativitet på förskolan

Vi har haft föräldramöte ikväll och jag är rädd att min man gjorde en snyggare pinne än mig… Mycket störande!! Hans till vänster och min till höger. Vi skulle döpa våra alster (som ska hänga i taket). Min heter ”Pride-pinnen” och mannens heter ”Vitprickig trollpinne”. Stor humor.

4 reaktioner på ”Föräldrakreativitet på förskolan”

  1. Nu har jag kollat in din blogg ordentligt. Din bok verkar spännande. Jag undrar vad var det som gjorde att du bestämde dig för det förlaget? Bara nyfiken på om du skickat in till andra först och isåfall hur länge du provat osv…

  2. TACK!!! Ja, det är tuffa puckar på de där mötena 😉 Närå, jag gillar ju pyssel. Och eftersom min lilla tjej är inne i en tokrosa period, blev det ett riktigt tjejigt alster. Vad gör man inte för de små liven…

    Kramar!! S

  3. Oj det kan inte vara lätt att gå på föräldramöten när det ställs så där stora krav på en.. Men jag tyckte faktiskt din var riktigt tjusig, lite tjejig så där:) Ser så mycket fram emot helgen.
    KRAM C

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *