Bara drygt en månad sedan

Österlen!Men tänk att idag känns det bra mycket längre sedan! Vart tog den vackra hösten vägen!?

Snö, ljus och för tidiga vinterdagar har jag inget emot, men detta mörker och halkiga slask gör mig lite galen faktiskt!

Tur att det finns mumsiga scones och gott take-away latte att handla på vägen till kontoret. Och tur att man får krypa in i värmen (och ljuset) och göra det bästa som finns – skriva!! Skriva, skriva och skriva!

Tyvärr blir det inte så många begåvade och genomtänkta inlägg här på bloggen i dessa dagar – de flesta tankar, ord och formuleringar (alla inte helt genomtänkta eller särskilt begåvade heller i och för sig 🙂 ) hamnar iställer i manus till bok nr 2. Med en skrivarcoach som uttrycker sig i termer av ”uppslukande läsning” och ”lysande driv” blir det lätt att fortsätta skriva. Tack Ann!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.