Bad hair day?

Japp, ganska ofta faktiskt. Då är den här mössan från Elins Moster i Motala den perfekta lösningen!
Dessutom känner jag mig väldigt tuff i den. Ungdomligt småfräck liksom. Jag morsar lite nonchigt på de andra tonåringarna på tunnelbanan. Vi bondar totalt. Vi med coola och överdimensionerade mössor. Min med fräck text dessutom!

Gå in på Elins Mosters hemsida och klicka hem lite snygga grejer vetja. Om sortimentet där är som i butiken kommer ni att hitta mycket snyggt!

Jag har länge tänkt att besöka butiken i Motala, men inte fått till det förrän i fredags. Malin, som driver den, och jag gick – om nu inte minnet sviker helt – BARNMANNEKÄNG tillsammans! Det låter det.

Malin har uppenbarligen hållt fanan högt och fortsatt med en karriär inom mode- och skönhetsbranschen (trebarnsmamman (!) – är både framgångsrik och vacker som en dag!), medan jag… ehum… jag blev en psykologjournalistmedförfattarambitioner… som då och då hottar upp mig med en tuffmössa 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *