Nervös, trött och happy

Idag ska jag skicka mitt manus till en skrivarcoach. Det ska för första gången bli läst! Lite nervigt är det, men framförallt känns det väldigt bra. Jag har insett att jag nog jobbar bättre med en ”sparringpartner” om man nu kan kalla det så. En gång i veckan ska jag leverera text. Och det gör att jag jag skriver både bättre och – framför allt – mer motiverat. Spännande!

Annars är jag lite pömsig, som alltid på fredagar. Det är ju så himla kul att spela musik med mina fem fina medmusikanter. Klockan närmade sig återigen midnatt innan jag slocknade. Men som vanligt ger det så bra energi att jag är trött och GLAD. Vilket kan bli en ganska lyckad kombo. Dessutom hade vi val-av-nya-låtar-att-repa-in-stund igår. Vilket landade i att vi ska peta in två nya låtar till migo, med två sköna sångerskor: Amy Winehouse och Joss Stone. I like! 🙂

Nu ska jag ta och skriva lite innan Camilla kommer förbi och vi ska söderluncha!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.