Kalas på Café Opera…

…för loppi.se som firade ett år med ett hejdundrande kalas! Vi var där, Mumintrollen var där och så även Peter Jidhe ;-). Jag och sexåringen diggade till Pernillla Wahlgren som rev av både ”Jag vill om du vågar” och ”Picadilly Circus”. Gick hem hos oss båda!

Pernilla och Mumintrollen: (Vadå ser inte!? Pernilla i rött och Muminarna till höger…)
Sedan åt vi goda (och fina) cupcakes, drack vitamindricka och minglade. Tills dottern ville ha en ansiktsmålning. Då stod vi istället i kö i 50 minuter… Men det var helt OK när mamman kunde ägna sig åt kändisspotting och dottern också verkade förlora sig i att titta på folk (och en trollkarl/clown som hette Blomman och var superduktig).

Blomman – konstnärligt fångad av mobilkamera utan blixt:
Det höll på att sluta riktigt illa när en ansiktsmålare, efter 45 minuter i kö, satte stoppgränsen för hur många som hann bli målade – precis framför min lilla… Men något hände (någon protesterade?) och till sist fick alla en lite enklare målning. Som blev jättefin! Väl hemma (efter en stunds barnkalas hos grannarna) gick vi igenom den dignande goodiebagen, fyllt av roligheter till både barn och vuxna! Lite julafton över den stunden nästan.

Leksaksbordet där man lämnade en leksak och fick ta en ny:
Dottern lämnade två pussel och valde en liten häst i utbyte. Mycket nöjd över den dealen! 🙂

4 reaktioner på ”Kalas på Café Opera…”

  1. Hej Susanne! vad kul att läsa om kvällen här 🙂 jag såg ju mest genom linsen.

    Ha det fint och kul med bloggen.

    kram Pernilla

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.