Very stylish!

Jessica och jag 🙂

Bilden kommer från det album med vänskapsminnen som jag fick av mina fina kompisar på möhippan. Jag minns att min brunblommiga blus var i plysch och att jag var rätt nöjd med permanenten. Det känns lite som om det var igår… fast det är nog närmre 20 år sedan, när jag tänker efter.

Igår, på riktigt, var Jessica och jag på bio med våra sexåriga döttrar. Då får man ett ganska mäktigt perspektiv på tiden!

Snart är det kanske de två som står med märkliga moderiktiga kläder i någon av Europas huvudstäder. Hjälp!

8 reaktioner på ”Very stylish!”

  1. Läckra var ordet 🙂 Och jag tycker faktiskt att jag PÅ HÅLL såg mer ut som en tant då – än nu! PÅ HÅLL. Var något mer babystjärtslät på den tiden. Och hade något färre rynkor. Var eventuell lite smalare också…

  2. Men det är kanske så det är uttänkt, att man får sämre syn med åren, då ser man ju inte rynkorna på långt håll… Ja det är kul med alla dessa kort från förr, härliga minnen.

  3. Malin Andersson

    Vilka tjejer. Man behöver inga dåliga ögon för att se att tiden bara gjort er vackrare.

  4. Anna Wilhelmsson

    Asgarv!!! Igen!! Ni var ju så snygga!! Övriga inläggsbidragare ska nog vara glada att kameran inte vändes åt andra hållet 🙂 kram på er alla!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.