Möhippa!

Igår firade vi en månad som gifta. På bloggen tänker jag fira detta med att lägga upp bilder från möhippan! Ser bilderna lite konstiga ut så beror det på att jag fotat av bilderna i själva möhippealbumet som jag fick av tjejerna på bröllopet. Därav också förklaringen till att en del av bilderna delvis är skymda av en liten treårig hand!

Så lurad!! Anländer tidig morgon till Kungsholmen i taxi – till ett café där hela gänget sitter och väntar! Mitt emot mitt och Kents första gemensamma boende. Jag hade innan dess haft 30 tidiga morgonminuter på mig att packa innan taxin anlände. Då hade jag fått ett brev på dörren där det stod att jag skulle träna med Paolo Roberto. Livrädd!!
Som sagt. Något spänd inför mötet med Paolo, men otroligt glad (och chockad!) över att bli möhippad! Men jag blev lurad x2. Istället för träning fick jag (träningsklädd) gå på fotosafari på Kungsholmen. Själv! Med en lista i handen på saker jag skulle fota, typ: ”när jag blir gammal”, ”då mår jag som bäst”, ”om det inte vore Kent (!)” osv. Riktigt roligt var det!
Här är några av tjejerna på Norr Mälarstrand, där det bjöds på stärkande champagne innan dagens första uppdrag. Jenny:Kiki:Malin:
Sedan mötte jag upp övriga i Västermalmsgallerian där de dressade upp mig i flamencoutstyrsel. Och så fick vi lära oss att dansa flamenco! Otroligt roligt!! Den här bilden måste jag bara också lägga upp här, för så där långa ben har jag aldrig någonsin haft!!! Den märkliga kameravinkeln förlängde dem och det måste förevigas känner jag. Dessutom är de ju så tjusigt rakade inför (det inställda) mötet med Paolo 😉
Därefter bar det av till Trosa stadshotell där vi spaade oss. Jag fick en ”topp-till-tå-variant” som inte var av denna värld, så skön. Inklusive ett saltbad med någon slags ljusterapi. Makalöst!
Här är några andra av mina fantastiskt snygga vänninor (ingen av dem ser ut att vara en dag över 30 – eller hur!?) Festfixade och redo för middag! Anna och Jessica:
Camilla och Tessan:Och ett av kvällens många gapskratt förevigat:-)
Tack fina vänner för ett underbart dygn som jag alltid kommer att bära med mig! Nu väntar Köpenhamn på oss i november. Hör ni!? Han kaeller på oss! Igen 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.