Malin Persson Giolito hos Skrivarmamman

Igår hade min favoritbloggare Skrivarmamman författarträff hemma i sitt vackra hus på berget. I ett slags tupperwareformat fick vi träffa Malin Persson Giolito, som berättade (roligt, modigt och entusiasmerande) om sin bok ”Bara ett barn” och sitt författande. Sedan sålde och signerade hon. Kolla!! 😉

Skrivarmamman (otroligt roligt att träffa ”på riktigt”) bjöd på lyxfika och vi fick chansen att i ett litet och avslappnat format lyssna till och ställa frågor till Malin. Det var en fantastiskt inspirerande kväll som gav mig puffar i rätt riktning både vad gäller skrivande och yrkesval i övrigt!

Nu ser jag fram emot att läsa Malins bok. Jag förstår att det är en viktig bok. Om ett barn. Bara ett barn.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *