Dag ett i vardagen, i ett nysorterat hem

Nu är semestern slut och vi har landat efter bröllopet. Barnen är inskolade i förskoleklass respektive nytt dagis och hemmet är nyfixat – dvs storstädat, rensat från gamla leksaker och kläder och delvis ommöblerat. Och sorterat. Saker som låg i odefinierade högar har fått bestämda platser! Och jag har fixat till ett riktigt trevligt arbetsrum i källaren. Vi är liksom IKAPP och det känns så skönt!

Sexåringen rensade själv (nästan) ut mängder av gamla leksaker och tyckte det var bra att ge dem till barn som inte har några. Sådant gör mig så stolt som mamma 🙂 Sambon (nu mannen!!!) åkte till Västberga Genomgångsbostäder med grejerna, och där blev han blev supebra bemött av en person som visade runt litegrann och berättade om deras verksamhet. Tips, tips!

Bil fylld av gamla kläder och leksaker.

Och nu sitter jag här framför datorn. Bok två är påbörjad, men motivationen låg. Istället söker jag jobb. Med öppet sinne! Fast helst vill jag jobba som journalist och skriva om psykologi. Eller i alla fall saker som berör. På 50%. Och skriva bok 2 resten av tiden då barnen är på dagis/skola mellan 8.15-16. Det jobbet finns dessvärre inte. I alla fall inte att söka. Så då får jag kanske skapa det? Hmmm.. jag har lite att klura på.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *