Back!

Nu var det längesedan. Riktigt längesedan! Semesterhjärnan är fortfarande påslagen och själva semestern fortgår – för mig och barnen… Underbart slappt och skönt. Långa sovmornar och inga tider att passa. Men det innebär noll tid för mig sjäv (nästan). Och jag klarar inte av att formulera mig om jag inte har någorlunda tyst omkring mig. Så är det bara!

Sedan har jag (vi!) gjort en massa roliga saker de sista veckorna. Planerat bröllop (det närmar sig…). Träffat många både vuxen- och barnkompisar. Och så har jag blivit ”möhippad”! Jag blev blåst till tusen i lördags och fick ett fantastiskt dygn med mina fina, fina vänner! Återkommer om detta 🙂

Bjuder på den här tjusiga bilden tills jag får till en bloggstund igen. En dagiskompis till minstingen har en fantastisk utklädningslåda, som vi bara var tvugna att utforska ordentligt igår. Både jag och tjejerna! Foto: Jojo

4 reaktioner på ”Back!”

  1. Ah! Jag hade missat det här inlägget. Det var så kul när ni hälsade på, och en utklädningslåda bara måste man ju ha 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *