Hellre en flock vargar

Dagens skönaste kommentar står 6-åringen för. Under en cykeltur i eftermiddags får vi syn på några som ställt upp sin husbil på en parkeringsplats. En kvinna sitter utanför vid ett campingbord och fikar (i bikini). Det ser onekligen lite udda ut. Och ganska grått och trist i jämförelse med alla vackra platser man SKULLE kunna ställa upp husbilen på härute. Tänker jag tyst.

Medan dottern på intet sätt tänker hymla med vad hon tycker om detta galna val av campingplats. Högt och på ganska bred stockholmska kläcker hon ur sig:

– Men vad tråkigt att campa DÄR. I bikini. Jag skulle hellre leva med en flock vargar!

Jag hukar mig, hoppas att kvinnan inte hört och skrattar åt hennes kommentar. Var får hon sina idéer ifrån!?

Senare ikväll var jag ju såklart tvungen att fråga. Hur hon tänkte när hon sa så? Och svaret är ju bara så självklart:

– Orup!

(Jag blir hellre jagad av vargar, dodododo…)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *