Kolmården

Igår hade vi en jättefin eftermiddag på Kolmården. Lagom varmt och glada barn (och vuxna)!

Jag önskar bara att jag kunde sluta med mina katastroftankar typ: Tänk om det börjar brinna (under delfinshowen), vart ska då alla dessa människor ta vägen? Hur komma uuut!? Ryker det inte lite? Och snälla piraten – släck facklan!
Eller, uppe i linbanan: Oj vad det blåser. Tänk om linbanan gungar för mycket, lossnar och kraschar! Sånt har man ju hört kan hända. Eller?
Eller, den kanske mest långsökta katastroftanken: Tänk om getterna och grisarna som barnen får klappa helt enkelt tröttnar på att bli jagade, tvångsmatade av små barnahänder, och brutalt klappade. Och löper amok! Börjar jaga barnen, stångas och bitas!!

Jag vet… Jag måste skärpa mig…

Coola djur!Coola tjejerBamseland från ovan. I linbanan…

3 reaktioner på ”Kolmården”

  1. Pingback: Bergrumsfest — Susanne Boll

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.