Böda Sand

Nu har det varit långt mellan inläggen minsann. Semesterkoma i kombination med usel uppkoppling är förklaringen. Telia Mobilt Bredband visade sig inte vara toppen längs med kusterna… Men nu så! Telia Homerun är grejen!

Vi är alltså på Böda Sand på Öland. Det är Kents forna Kilroy Travels-kollega Anna som bossar över stället. Och det gör hon med bravur! Vilket ställe! Här är de gamla arbetskamraterna 🙂Litet barn på stor härlig strand.Stranden kvällstid! Spår av dagens aktivitet.Åt ena hållet ser jag stor lekställning. För stora barnet.Och vänder jag på huvudet ser jag lilla lekställningen. För lilla barnet. En mamma kunde ha det sämre 🙂

I förrgår var mamman på vattengympa. Igår på 1,5 timmes HELT FANTASTISK aroma-behandling på Bödas spa. Idag vattengympa igen. En mamma kunde ha det sämre. Mycket sämre!

Här är länken till Böda Sands hemsida. Har ni inget för er i sommar, så åk hit!!

4 reaktioner på ”Böda Sand”

  1. Ja inte går det någon nöd på er, ser jättehärligt ut.
    Stor kram o hälsa familjen/ C

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *