Sommarläsning av Simona

För en tid sedan lunchade jag med en väldigt inspirerande person som heter Simona Ahrnstedt.

Länk till blogginlägget om den lunchen

Och nu har jag läst hennes bok. Överrenskommelser. Och jösses säger jag bara! Det var länge sedan jag så frekvent – på bussar, tunnelbanor, tåg, i väntrum, sängen och soffan – befann mig i en annan värld. I en annan tid. I någon annans liv. Nämligen i fröken Beatrices liv!

Boken utspelar sig på 1800-talet i en färgsprakande överklassmiljö. Det är ROMANCE så det förslår. Kärlek, relationer, intriger, ganska mycket sex och lite våld…

Jag har tidigare knappt läst något ur den up-and-coming-genre som kallas romance, men jag gillar det. Skarpt. Simona bjuder på en verklighetsflykt som inte är av denna värld!

Orden dansar fram över sidorna och bjuder upp till dans på slottet :-). En dans med bland annat Seth – mannen i Beatrices liv. Sinnebilden av alla tiders hjältar, charmörer, odågor och vackra älskare! Deras kärlek är komplicerad så det förslår och deras saga kantad av heta möten, missförstånd, längtan, lögner och – överrenskomelser…

Läs denna njutbara roman i hängmattan i sommar. Själv ser jag fram emot att läsa mer av Simona!

Här finns boken – på Damm förlag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *