Spelning i Sollentuna

40-årsfets på Viby gård. Ett galej som förgylldes av en spelning med Funk Soulution 😉

Och det var en rolig spelning! Bra fart på dansgolvet fram tills dess vi avslutade med Disco Inferno straxt efter klockan ett (hade vi fortsatt hade festföremålet fått på moppo av grannarna). Straxt efter klockan tre stupade jag i säng. Hes och trött – men glad. Somnade ovaggad och vaknade klockan elva. Elva!! Hes – men glad och inte särskilt trött!

Nu längtar jag efter familjen. Det är inte många nätter de senaste sex åren jag varit ifrån barnen. Det är dubbelt. Skönt med sömn och ”egentid” och en välbehövlig längtan efter varandra. Men det bästa är ju ändå att vara i närheten av de små liven. Och det stora livet förstås. Han med tofs…

Här nedan syns fyra av mina sex bandkompisar. I bersån där vi avnjöt en fantastisk spansk buffé innan vi började. Måste ta reda på vad kocken hette, för maten var super!

Janne och LinusPeter och Hasse

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.