Så lättad!!!

I tisdags var jag på Radiumhemmet och kollade en misstänkt knöl på halsen. En förstorad lymfkörtel. Och jag blev så fruktansvärt och panikslaget rädd. Och ledsen. Där och då. I det där hemska huset med det hemska namnet och med sitt ödsliga väntrum.

Fram tills dess hade jag tagit det med ro och tänkt att det säkert inte är någon fara. Knölar får man ju lite till mans. Det har man ju hört. Ofarliga saker.

Men sedan i tisdags har jag levt som i en dimma. I väntan på det där provresultatet. Med rädsla och sorg skavande i själen. Tankar som skenar. Hemska och svarta.

Och nu har svaret kommit! Det var inget! Inget malignt. Jag är så otroligt lättad och lycklig!! Tack, vem det nu var som bestämde att jag ska få njuta av det här underbara livet ett tag till. Länge, länge till har jag tänkt förresten!!

Och tack fina sköterskor och doktor Mattias som såg till att få svaret faxat innan helgen!

Nu väntar jag på att mannen ska komma hem med döttrarna från dagis. Sedan ska vi åka norrut och fira svärfar som fyller 80. Jäklar vad vi ska fira!

Och i morgon åker jag tillbaka till stan och ska sjunga med bandet i Sollentuna. JÄKLAR vad jag ska sjunga!!! 🙂

2 reaktioner på ”Så lättad!!!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *