Motala-Stockholm på tåg

Jag var inställd på en tuff resa. Bara jag och barnen på tåg i tre timmar…

Tidigare tågresor har ägnats åt: ammande av bebis kombinerat med underhållning av treåring, jagande av litet barn kombinerat med ritande tillsammans med större barn samt hanterande av diverse illammåenden och bajsbyten på trånga tågsnusktoaletter…

MEN, som Tony Irving skulle sagt. Det gick bra idag! Sånär som på små konflikthanteringar och torkande av yoghurt och inkladdade mackor lite varstans – så gick det bra!! Barnen pysslade, pratade och satt där de skulle. Min insats sträckte sig till att vara lite delaktig i pysslet + läsa saga. De börjar bli stora 🙂

Kan dock inte rekommendera att resa med två barn, två axelremsväskor och en GIGANTISK resväska. Med byte. I Hallsberg. Den stora väskan liksom fastnade, liggandes, på väg upp i tågvagnens trappa i Hallsberg. Men det löste sig när en vänlig medresenär puttade på ordentligt bakifrån!

HallsbergPysselPlan B – varsin påse ostbågar!Och nu…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.