Kungsholmens Bibliotek


Idag har jag träffat Lena på Kungsholmens Bibliotek och planerat en Vulkan+Morgongåvan-kväll i september. Extra kul eftersom större delen av handlingen i Morgongåvan är förlagd till just Kungsholmen!

Och om man räknar Fredhäll (där vi bodde i fyra år) till Kungsholmen, så har jag bott där i tio år! Tio år varav sex på John Ericsonsgatan vid Norr Mälarstrand. Jag blir alltid så nostalgisk i Kungsholmsmiljöer och det var ett nöje att vistas där i fantasin när jag skrev Morgongåvan :-).

2 reaktioner på ”Kungsholmens Bibliotek”

  1. Kungsholmen är bäst. Eller var när vi bodde där (1990-97) i varje fall 🙂 Idag krävs det nog en vindsvåning med egen hiss och takterass för att jag ska flytta in.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *