Viktigt smycke


Det här armbandet fick sexåringen av sin kompis R. Son till min gamla kompis Camilla. Han ville inte komma på kalaset, men skickade ett paket med dottern till min andra kompis, Jessica. Och i paketet låg detta fina smycke!

Sedan dess har hon inte tagit av sig det. ”Det är äkta”, säger hon stolt. ”Och så ger det mig trygghet. På dagis. Och när jag ska sova.”

2 reaktioner på ”Viktigt smycke”

  1. Vilken underbart söt historia!

    Visst blir det en ny, djupare, dimension på livet när barnen blir kompisar med våra kompisars barn? Och det är ju så kul att får uppleva! Vet inte om du kikat på mina FB-bilder men under ”Blandat sommaren 2009” finns en bild på mig och Nathalie, Stefans yngsta. När jag ser den tänker jag på vad mycket som hänt sen vi sprang hemma på gatan och att det jäkligt häftigt att leva!

    Lev väl!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.