Bandet

Idag är jag trött efter gårdagens rep. Har alltid svårt att varva ner efteråt och kom nog inte i säng förrän straxt innan midnatt. Jag har ju skrivit här på bloggen att jag så småningom ska länka till bandets hemsida. Som ännu inte existerar…

Därför lägger jag in lite info här!

Vi heter alltså Funk Soulution och spelar, som namnet antyder, mestadels soulmusik och en del funk. Vi spelar covers av Stevie Wonder, Joe Cocker, Aretha Franklin, The Meters, Duffy, Amy Winehouse, Brand New Heavies, Prince, Curtis Mayfield, Jamiroquai – med flera.

Bandet består av:
Linus – sång och gitarr
Susanne – sång
Peter – keyboard
Stefan – bas
Janne – gitarr
Petri – trummor
Hasse – sax

Så. Det om mitt kära band för nu :-). Återkommer med bildbevis för vår existens!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *