Vinterkräksjukan…

…svek oss inte! Yngsta dottern fick den vid midnatt. Worst case scenario – som jag brukar tänka INNAN något jobbigt riskerar att hända. Om jag känner mig orolig för något eller så. Ofta i onödan. Hur farligt kan det värsta vara? Vad är worst case scenario? Egentligen. Och vad gäller kräksjuka så var det just som det blev inatt.

Utan att gå in på läbbiga detaljer konstaterar jag att det är skönt att det verkar vara över!

Med två barn hemma har det blivit en hel del teckningar i påskens tecken:-)

Den översta är en kyckling som just kläckts och landat uppe på hönsboet. Den blåa bakgrunden är havet bakom hönsboet och det är solen som tittar upp bakom skalet.

2 reaktioner på ”Vinterkräksjukan…”

  1. Fina teckningar, men usch stackars er att lilla pyret fick kräksjukan. Man tycker ju att säsongen ska vara över nu. Worst case scenario tycker jag är att alla blir sjuka samtidigt, så blev det för oss förra året, och nästan i år med. Två dåliga föräldrar samtidigt är sjukt jobbigt. Blä, nu pratar vi inte mer om det 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.