Gran Canaria

När jag var liten åkte familjen till Kanarieöarna på sköna vintersemestrar. Och nu är jag här med min egen familj! Lite otippat med tanke på min globetrotter till sambo:-), men sex timmars flygning till garanterad sol och bara en timmes tidsskillnad är ju väldans bekvämt… Och vi har det jätteskönt!

Det kommer kanske att bli lite glesare mellan blogginläggen den här veckan, men lite bilder lägger jag ut i alla fall. Som här – utsikt från balkongen och strandliv med liten, lyckligt grävande, unge!!

4 reaktioner på ”Gran Canaria”

  1. Jätte mysiga bilder. Mamma och pappa hälsar till er och framförallt till Kent som hade namnsdag igår. Fortsätt och njut av semestern.
    Många kramar Marie

  2. Härligt med solsemester. Vi är här i fjällen o insuper fjällluft hela dagarna. Lite stel i benen oxå förstås.. Fortsätt o ha det mysigt.
    Stor kram Camilla

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.