Välkommen till min blogg

Ännu en blogg har sett dagens ljus! En avgörande anledning för mig att skapa denna blogg är att det är ett sätt att få kontakt med läsarna av min första roman – Morgongåvan. Resten av innehållet håller på att ”värka fram” 🙂

Lägg till mitt RSS-flöde i din nyhetsläsare så missar du inga framtida inlägg.

Signering i Motala

Signering i Motala

I lördags signerade jag Morgongåvan på Bokia i Motala. Otroligt roligt! Tack fina personalen och alla som köpte boken!

4 reaktioner på ”Välkommen till min blogg”

  1. Anders Andersson

    Det var spännande att läsa den här psykologiska thrillern. Både för att den faktiskt var spännande och för att se hur min ”gamla” elev skriver nu för tiden. Jag känner mig faktiskt lite stolt över att ha en kanske liten, men dock, betydelse för att det blev så bra! Det var dessutom faktiskt den tusende boken jag läst sedan jag började föra läsdagbok 1983.

  2. Vad häftigt med boksignering! Proffsigt! Jag tycker också att boken var jättebra. Jag brukar ha så svårt att komma in i böcker men den här var så spännande att jag hela tiden längtade efter att få fortsätta läsa.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.