Måste börja titta på Grey´s!

Flera av mina favoritbloggare gör det. Och serien väcker känslor! Uppenbarligen. Hos Pernilla. Och Simona. Åsa berör det också i sin blogg. Dessa coola katter kan ju inte ha annat än god smak 🙂

Jag har bara sett ett endaste avsnitt (som var sådär). Men nu ska jag nog ge Grey´s en andra chans. Ändå. Och hoppas att de inte brister ut i sång (om man får tro somliga).

Även om jag nu gillar sång – och omotiverat började tokböla flera gånger när jag och tjejerna av en slump fick på Grease häromsistens. Alltså kulmen är ju när hon kommer till det där tivolit på slutet. Stylad i svart läder, bara axlar, coola örhängen, håret i glamourlockar och med en cigg i handen. Och Danny slänger sig ned på marken, börjar åla och i sång utbrister ”it´s electrifying!”. Wow. Men jag lipade lite när Danny och hans polare tuff-känsligt ryggdunk-kramades inför den där biltävlingen också. Och när den där bruttan snor Danny framför Sandys ögon på skolans danstävling…

Hopps, ett sidospår. Tillbaka till Grey´s. Frågan är om jag kan överge Dr House. För två doktorsprogram i veckan är nog inte helt sunt?

2 reaktioner på ”Måste börja titta på Grey´s!”

  1. Åsa Hellberg

    JA, join the Grey´s cats.
    Lyckost dig som kan hyra/köpa hela – och osedda – säsonger!:)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *