Här kan man se kvällens avsnitt av Go’ kväll, om man vill.

Där jag pratar Eldsystrar och stalking.

www.svtplay.se/video/17592870/gokvall/go-kvall-tis-10-apr-stalkades-i-tio-ar

Länken går till SVT-play. Är glad att jag överlevde och tacksam över att få vara med om det äventyr Eldsystrar tar mig ut på!

2 reaktioner på ”Här kan man se kvällens avsnitt av Go’ kväll, om man vill.”

  1. Hej, funderar på det du sa idag på tv om din romanfigur som inte hade bildat familj. Som jag uppfattade det menade du att det ”valet” är ett resultat av en känslomässig skada, en rädsla för att binda sig. Jag ifrågasätter den utgångspunkten, är inte den i stora stycken ett mekaniskt antagande? Jag menar: idag är det antagligen fler som inte bildar familj än förr i tiden. Men konvention, tradition, ekonomiskt beroende m m är faktorer som påverkade människors livsval mycket mer då, jämfört med nu. Tiderna förändras, samhället förändras, men inte de psykologiska antagandena?

  2. Absolut! Menade inte att generalisera utan talade bara om min karaktär Vera Lilja, som är väldigt traumatiserad. Tiderna förändras och att de flesta kan välja att leva precis hur de vill är inget annat än fantastiskt! Framför allt för kvinnor, tänker jag, som inte alltid haft det valet. /Susanne

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.